Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-06@08:40:05 GMT

زیباترین آسمان‌خراش‌های شیشه‌ای جهان

تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۸۰۷۲۲

زیباترین آسمان‌خراش‌های شیشه‌ای جهان

شیشه یکی از بهترین و محبوب‌ترین مواد برای احداث سازه‌های عصر مدرن به حساب می‌آید چراکه نه تنها به جذب نور خورشید و تأمین گرما و روشنایی یک سازه کمک می‌کند، بلکه نقش مهمی در زیباسازی شهر به عهده دارد.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، صرف نظر از وجود عقاید موافق و مخالف زیادی مبنی بر تأثیر سازه‌های شیشه‌ای در افزایش یا کاهش مصرف انرژی، برج‌های ساخته شده با استفاده از این مواد طی چند دهه اخیر از محبوبیت بسیار بالایی در میان معماران معروف جهان برخوردار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروزه بسیاری از طراحان برای زیباسازی هر چه بیشتر شهرها، وجود دست یکم یک آسمان‌خراش شیشه‌ای را در هر منطقه، جز اولویت‌های قطعی برنامه‌های خود قرار می‌دهند چرا که نمای براق و آیینه‌ای این سازه‌ها، چشم‌اندازی به وجود می‌آورد که توصیف زیبایی آن، به سادگی در کلمات گنجانده نمی‌شود. در ادامه به معرفی زیباترین برج‌های شیشه‌ای جهان پرداخته می‌شود.

تبر سنت ماری ۳۰، انگلستان

تبر سنت ماری ۳۰ یا ساختمان سوئیس ری سابق که به صورت غیررسمی، خیار ترشی یا برج خیارشور نیز نامیده می‌شود، آسمان‌خراشی بسیار زیبا است که در منطقه تجاری شهر لندن قرار دارد. این برج اعجاب‌انگیز ۱۸۰ متر ارتفاع دارد، از ۴۱ طبقه برخوردار است و در محل ساختمان اداری حمل و نقل انگلیس و ساختمان مربوط به سازمان عضویت در صنعت دریایی و ارائه دهنده اطلاعات بازار حمل و نقل برای تجارت و تسویه قراردادهای فیزیکی و مشتقات، واقع شده که البته این سازه‌ها در اوایل دهه ۱۹۹۰ به خاطر بمب‌گذاری سهمگینی که در لندن اتفاق افتاد، به شدت آسیب دید.

نئو-فوتوریسم یا آینده‌گرایی نو سبک معماری به کار رفته در ساخت تبر سنت ماری ۳۰ به حساب می‌آید که یک جنبش هنری، طراحی و معماری است که از اواخر قرن بیستم آغاز شده و در قرن بیست و یکم ادامه دارد. به نئو فوتوریسم به عنوان عبور از معماری پست‌مدرن نگاه می‌شود و یک باور آرمان‌گرایانه به آینده‌ای بهتر را نمایندگی می‌کند.

سیج گیتس هد، انگلستان

سیج گیتس هد یکی از زیباترین سازه‌های شیشه‌ای انگلستان به شمار می‌رود که در شمال کشور واقع شده است. این ساختمان شگفت‌انگیز یک مکان کنسرت و همچنین مرکزی برای آموزش موسیقی است که در کلانشهر گیتس هد در ساحل جنوبی رودخانه تاین، در شمال شرقی انگلیس واقع شده است. این سازه عظیم دو سالن بزرگ را برای برگزاری رویدادهای مختلف در بر گرفته که سالن بزرگ‌تر می‌تواند تعداد هزار و ۶۴۰ نفر و دیگری، ۶۰۰ بازدیدکننده را در خود جای دهد. شیشه و فلز مواد اصلی سازنده سیج گیتس هد به حساب می‌آید که البته نمای ساختمان را به طور کامل شیشه فرا گرفته است. سیج گیتس هد در سال ۲۰۰۴ به روی مردم باز شد و احداث آن، حدود ۷۰ میلیون پوند برای دولت انگلستان هزینه در بر داشت.

دفتر مرکزی وزارت بهداشت و درمان بیلبائو، اسپانیا

یکی از اعجاب‌انگیزترین و بزرگترین سازه‌های شیشه‌ای جهان در کلانشهر بیلبائو، واقع در شمال اسپانیا، واقع شده که با زیبایی بی‌نظیر خود، حتی در صنعت گردشگری نیز تأثیر به سزایی از خود به جای گذاشته است. این غول باهیبت شیشه‌ای که در مرکز تجاری شهر قرار گرفته، چشم‌اندازی غیرمعمول اما زیبا برای منطقه به ارمغان آورده و در رونق اقتصادی نیز مؤثر واقع شده است.

ساخت دفتر مرکزی وزارت بهداشت و درمان بیلبائو در ژوئیه سال ۲۰۰۳ آغاز شد اما احداث آن بیش از پنج سال به طول انجامید تا اینکه درب ساختمان در سال ۲۰۰۸ به روی مراجعه‌کنندگان باز شد. احداث این ساختمان اعجاب‌انگیز در زمان خود بسیار بحث‌برانگیز بود و به همین دلیل، بسیاری از معماران آن را "سازه بی‌ربط" نایدند چرا که از نظر آن‌ها، هیچ تناسبی بین شکل ظاهری ساختمان و کاربرد آن وجود نداشت.

مرکز ملی هنرهای نمایشی، چین

سازه‌ای شیشه‌ای به شکل بیضی سواحل آب‌های رودخانه پکن، پایتخت چین را به زیبایی تمام مزین کرده است. بسیاری از مردم شهر این ساختمان زیبا را "غول تخم‌مرغی" می‌نامند چرا که ظاهری شبیه به یک تخم مرغ دارد. مرکز ملی هنرهای نمایشی پکن یکی از مهم‌ترین ساختمان‌های کشور به حساب می‌آید که با ظرفیت پذیرش پنج هزار بازدیدکننده، محلی برای برگزاری کنسرت‌ها، نمایش‌ها و سایر فعالیت‌های هنری به شمار می‌رود. فضای داخلی این سازه منحصر به فرد، از قابلیت انعطاف کافی برخوردار است به طوری که در زمان ضرورت می‌توان آن را به سه بخش کاملاً جدا از هم تقسیم کرد و هر سالن را برای رویداد خاصی مورد استفاده قرار داد.

کد خبر 497447

منبع: ایمنا

کلیدواژه: زیباترین ساختمان های جهان ساختمان های شیشه ای ساختمان های زیبا دیدنی های دنیا دیدنی های جهان اسپانيا انگلیس لندن چین شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق حساب می آید شیشه ای شیشه ای واقع شده سازه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۸۰۷۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین جزئیات خسارت بارش‌ها در اصفهان / کدام محورهای استان مسدود است؟

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان آخرین جزئیات خسارت بارش‌های بهاری در استان را تشریح کرد.

منصور شیشه فروش در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: طی روز جمعه، چهاردهم اردیبهشت شاهد وقوع بارندگی‌های در اردستان، جاده زواره - شهراب به سمت کویر دق سرخ بودیم که منجر به انسداد مسیر شد و اکنون نیز محور انارک - شهراب نیز به دلیل آب‌گرفتگی زیرگذر راه‌آهن، مسدود و محور جایگزین آن توسط پلیس، محور اردستان - نائین - انارک اعلام شده است.

وی پمپ‌های لجن‌کش و کف‌کش به منطقه مذکور ارسال شده است و عوامل امدادی نیز در محل حادثه حضور دارند، افزود: بارندگی‌های رخ داده منجر به ایجاد رواناب در بعضی مناطق شده بود و با تلاش عوامل امدادی در حال حاضر تمام راه‌های استان به جز محور انارک - شهراب باز است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان تصریح کرد: شاهد رخداد دو مورد حادثه کوهستان بودیم که شب گذشته در محدوده کاشان شاهد فوت یک پسربچه ۱۵ ساله در ارتفاعات بوده‌ایم، از ابتدای سال جاری شاهد وقوع بیش از ۱۲ مورد حوادث کوهستان هستیم و افرادی که اقدام به صعود از کوه می‌کنند باید الزامات ایمنی را مد نظر داشته باشند.

شیشه فروش با اشاره به اینکه در شرایط بارندگی و وزش باد صعود به ارتفاعات ممنوع است، ادامه داد: دامداران نیز نباید دام‌های خود را در شرایط مذکور برای چرا به ارتفاعات ببرند، و هیئت‌های کوهنوردی نیز باید با اطلاع قبلی به عوامل محلی و بومی و همراه داشتن تجهیزات ایمنی و مسیریاب اقدام به کوهنوردی کنند.

وی گفت: روز پنجشنبه نیز شاهد سقوط دو خودرو به کانال‌های آب‌رسانی در اصفهانک و گورت بودیم که چهار نفر مصدوم و به بیمارستان منتقل شدند و یک نفر نیز بر اثر حادثه رخ داده جان خود را از دست داد؛ عوامل مربوطه موظف به نصب حفاظ و تابلوهای هشدار در محدوده کانال‌های آب و ایمن‌سازی هستند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان اضافه کرد: با طرح‌های آبخیزداری، جریان آب در رودخانه زاینده‌رود وجود دارد و افراد باید توجه داشته باشند که ورود به بستر رودخانه یا درون رواناب‌ها و سیلاب‌ها پرخطر به شمار می‌رود و می‌تواند خطر جانی به همراه داشته باشد.

شیشه فروش با اشاره به تداوم وزش باد در سطح استان افزود: روز گذشته نیز سرعت باد به ۷۰ کیلومتر در ساعت می‌رسید، در مناطق مرکزی به صورت نقطه‌ای بود و شاهد سقوط چند اصله درخت بودیم، امروز نیز پدیده غالب وزش بادهایی است که در مناطق مرکزی و شمالی دیده می‌شود.

وی با بیان اینکه خسارات سامانه بارشی که روزهای پنجشنبه و جمعه در استان فعالیت داشت، بیشتر معطوف به جاده‌های شهری و معابر بود، تصریح کرد: بنیاد مسکن موظف است از منازل آسیب‌دیده بازرسی و موارد را در سامانه ثبت کند و از طریق صندوق بیمه حوادث طبیعی ساختمان، جبران خسارت شود.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با بیان اینکه در بخش کشاورزی نیز بیمه موظف به جبران خسارت خواهد بود، ادامه داد: همواره احتمال وقوع سیلاب وجود دارد که علت رخداد آنها رگباری و ناگهانی بودن بارش‌ها است و نیازمند اجرای طرح‌های آبخیزداری در مناطق بالادست هستیم.

شیشه فروش گفت: مطالعات تحقیقاتی برای ۳۰۰ هزار هکتار و اولویت‌بندی انجام شده است که لازم است با تأمین اعتباری حدود ۲ هزار میلیارد تومان، طرح‌های آبخیزداری کنترل سیل در مناطق مذکور از جمله بهارستان، فلاورجان، نائین و اردستان اجرایی شود که با توجه به شرایط سیل‌خیزی کشور و استان، سازمان برنامه و بودجه، وزارت نیرو و سازمان منابع طبیعی باید به این موضوع توجهی ویژه داشته باشند.

وی اضافه کرد: ساماندهی رودخانه‌ها، بازگشایی مسیل‌ها، تقویت سیل‌بندها، جاده‌ها و قنوات و رفع تصرفات از دیگر مواردی است که باید مد نظر قرار گیرد، استان اصفهان دارای ۳ هزار کیلومتر رودخانه فصلی است که ۲ هزار کیلومتر آنها مطالعه شده است و ۴۰۰ کیلومتر نیازمند اجرای طرح‌های ساماندهی دارد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان افزود: بررسی و اصلاح پل‌های موجود در مسیر جاده‌ها به منظور عبور رواناب نیز باید مد نظر قرار گیرد؛ تدوین و اجرای طرح‌های جمع‌آوری و هدایت آب‌های سطحی به منظور تقویت سفره‌های آب زیرزمینی و پیشگیری از ایجاد سیلاب، از جمله دیگر مواردی است که مسئولان مربوطه باید نسبت به آن اقدام کنند، طرح‌های مذکور در ۵۰ درصد شهرها تهیه شده و نیازمند حمایت سازمان برنامه و بودجه کشور است.

شیشه فروش با اشاره به تداوم فعالیت تیم‌های امدادی در سطح استان تصریح کرد: هر طرح توسعه‌ای که اجرایی می‌شود باید پیوست کاهش خطر داشته باشد، همچنین مکان‌یابی احداث منازل مسکونی باید به درستی صورت گیرد و طرح‌های ایمنی اجرایی شود.

کد خبر 750468

دیگر خبرها

  • خلاقیت هنرمند سملقانی در کار با شیشه
  • (ویدئو) زیباترین دختر ایران در استادیوم آزادی؛ ندا نویدی‌نسب بانوی پرسپولیسی کیست؟
  • انتقال ۱۵۰ کیلو شیشه با کامیون ناکام ماند
  • ناکامی قاچاقچیان در انتقال ۱۵۰ کیلو ماده مخدر شیشه در نرماشیر
  • ساخت آجر‌های هوشمند انرژی با استفاده از پسماند
  • انتقال۱۵۰ کیلو شیشه با کامیون در کرمان ناکام ماند
  • زیباترین اما خطرناک‌ترین شهر ساحلی جهان
  • رشیدپور همچنان دنبال جایی برای انتشار «ساعت صفر» است
  • آخرین جزئیات خسارت بارش‌ها در اصفهان / کدام محورهای استان مسدود است؟
  • دستاوردهای هیات اقتصادی هرمزگان به کشور چین